Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinStyling, før - etter !

I går, så sov Adrian hos meg :-) jeg klipper han og ordnet håret hans :-) haha. Også fikk jeg besøk av taylor ! 
Jeg tok sånn før og etter bilde av Adrian :) Ooog når jeg og Taylor kysset ! ehhah !

Før:


Etter: Er ikke vi søte ? hah

Blogges søtinger :) 
- Emmalk


3 Kommentarer


Bilder fra hyttetur

Heiåhå :)  Nå er jeg hjemme fra hytta og jeg har hatt en superduper tur ! Fikk masse fint i julegave og koste meg sammen med familien :-) Det ble for kaldt til at vi fikk stått på snowboard. Det var -20 , så det ble litt drøyt. Men jeg og mamma fikk tatt mange fine bilder :-) Jeg har ikke så mye mer å skrive fra turen, som vil interessere dere lesere, så da legger jeg heller ut noen fine vinterbilder, og noen andre bilder! 

Blogges
- Emmalk


1 Kommentarer


Alvekort

Av et mareritt våknet jeg halv 11 i dag. Det var helt seriøst ett av de VERSTE marerittene jeg har hatt i hele mitt liv. Det var så trist og fælt. Jeg gidder ikke utdype det noe mer annet enn at det var en person jeg kjenner som ble skutt av en gutt som ikke hadde det så bra med seg selv, og rett og slett var gal i hode sitt! Men nok om det. Jeg sovnet igjen og timen etter ringte Adrian meg. han kom halv 1, og hadde med seg alvekort, som han fikk av meg i julegave:-). Som dere ser har jeg fått ny header! Adrian tok bilde. he he. har også endret litt på fargene i designet, men det er ikke mye. Jeg lovet dere noen bilder fra i går, men jeg finner ikke igjen ledninger til å overføre bildene !! Jeg blir litt frustrert over meg selv til tider, jeg klarer å legge vekk ting på steder jeg ikke klarer å huske senere. Men vertfall, nå laster jeg inn musikk på ipod'n til mamma, som hun ikke bruker, så da kan jeg bruke den :-) Jeg skal ha den til hytta, og i bilen oppover :-)
Hva synes dere om den nye headeren/designet mitt ? 

Blogges
-Emmalk


1 Kommentarer


En superduper jul, og bedre skal den bli!

halla. Jeg har hatt en superduper julekveld og en superduper 1.juledag ! Har dere ? Jeg har fått mesteparten av det på ønskelisten min , og litt til.. I tillegg til en kjempe koselig kveld sammen med den ene halv delen av familien min , som jeg er så glad i ! Og 3. dag skal jeg feire sammen med den andre halv delen av familien min som jeg også er så glad i ! Og få enda mer pakker :o tenk på det.. jeg klarer ikke helt å få det inn selv, at jeg skal få mer enn jeg allerede har fått! Julen er en herlig tid! Masse tid med familien, og man gir og man får! Alle gleder og all kjærligheten. Må si at det er nok den beste tiden som finnes!. Og noe av det beste jeg liker med julen er å gi! vertfall når jeg får sånn glede tilbake, av det jeg gir bort :-). Jeg laget en gavne til mine nærmeste venner! En personlig gave, som jeg har brukt ganske langt tid på.. og hvor koselig er det ikke når jeg får så bra tilbakemelding ? Jeg er virkelig glad i vennene mine! Nettopp derfor jeg laget en sånn gave, for å vise hvor mye jeg setter pris på dem:-). Ellers, så har jeg vært i bakken i dag og kjørt snowboard, sammen med pappa og Nora :-) Måtte prøve den nye hjelmen min, brillene og buksen ! i tillegg var det helt topp føre! -4, ny digg løssnø ikke tåke og litt blått på himmelen! kunne ikke blitt bedre snowboard føre! Det var helt himmelsk og skli nedover bakken. Nesten som å fly:) I morgen tar jeg turen til mamsen og skal kose meg resten av julen på hytta sammen med, mamma, Eskil, Nora, Pernille, Bergliot, bestemor , bestefar og Oliver :-)


he he.. satte inn et bilde av hytta jeg :-) Kommer noen bilder fra turen 1. dag, litt senere i dag etter jeg har sovet litt (det er 2. jule dag nå vet dere! hahaha)
Også skal jeg få lagt ut noen bilder av hva jeg fikk til jul, men ikke før min 2. julekveld er over :-) 
Er jeg heldig, så kanskje jeg får tak i nett der oppe, men hvis ikke, så blogges vi når jeg kommer hjem igjen :-) 
- Emmalk1 Kommentarer


GOD JUL !

hallo , søtinger :-) 
nå har julen endelig kommet! Ribben står i ovnen, og jeg var oppe kvart over 9 i dag, får å se snikker andersen! Etterfulgt av askepott og reisen til julestjernen :-) Ingen jul uten det ! Kos dere mass i dag, med god mat sammen med familie og fine pakker :-) God jul mine kjære lesere ! Dere er bra! 


Blogges
- Emmalk


0 Kommentarer


Søndagschill

hittil i dag, så har jeg chilla i sengen med hannah montana ! Er det noe jeg digger, så er det det !! Er det hannah montana på tv, så sitter jeg klistret forran.. haha :). I går så vi Blood Diamond på Tv, den var veldig sterk, men også veldig bra ! Fikk ikke så veldig lyst til å bruke diamanter etter jeg så den heller ! haha.  Men det er en av de beste filmene jeg har sett hvertfall! Også var jo Leonardo Dicaprio med, og han er en av mine yndlingsskuespillere ! Klokken to skal jeg til farmor å bake :-) Da håper jeg julestemninger kommer enda litt mer :-) Så kanskje den kommer for første gang etter to år ! yeey. Ha en fin søndag blogglesere :-) Dere er bra !Blogges
- Emmalk0 Kommentarer


CHAND!

CHAND VANT !! Yey ! Jeg ble utrolig glad! synes han fortjente det :-) Så nå gleder jeg meg til å høre Diamanten på radioen fremover. Flere enn meg som ikke takler Charlotte Thorstvedt ? jeg synes hun er en helt elendig programleder! haha

Blogges
- Emmalk


3 Kommentarer


Jeg ber til Gud om at jeg ikke skal bli syk i Julen

Nå sitter jeg på badet ! Jeg er så kald, men her på badet er det varmt og godt!! :-) Det ble ingen snowboard tur gitt. litt kaldt, også var ikke jeg iform til det. I stede ble det en tur til Lillehammar. Det var koselig :-) Når jeg gikk i julegata der, så fikk jeg enda litt mer julestemning! Kasper og Nora ble så kalde, så vi dro på strandtorget. 
Formen min er fortsatt ikke helt topp, så jeg chiller'n hjemme ikveld, i pysj, ullsokker og en kopp med kakao, også skal vi pynte litt til jul :-). Kanskje det blir et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul også :-) Jeg tenkte jeg skulle rense opp pc'n min ordentlig. Den er så klikk om dagen! jeg kan ikke en gang bruke picasa uten at den klikker, og det går ikke !! ha ha. Og jeg skulle laget en ny header også ! Huff, er så mye jeg skulle gjort egentlig. Gjort ferdig julegavene også! Jeg lager nemmelig julebager i år :-) Synes det er mye koseligere.. litt mer personlig. Sånn som sminke og smykker, som man ikke husker hvem man har fått av.. da er det jo mye koseligere å få en gave som man kan huske i år fremover :-)

Jeg ber til Gud om at jeg ikke skal bli syk i julen 

Blogges
- Emmalk


0 Kommentarer


CHAND, COME ON! SYNG DIAMANTEN OG DU VIL SMELTE ALLE !

I dag er det x-Factor finaleen ! Og jeg skal stemme på Chand så han vinner ! Jeg sa siden første episode at han skal jeg heie på :-) Også så jeg Tommy, og da heiet jeg på pegge , he he ! men nå har jo Tommy gått ut , så da er det chand som er min yndlng: ) . Også vet dere hvaa ? JEG HAR BEGYNT Å BLI SÅR I HALSEN!!!!!! FYF !! Jeg skal ikke bli syk for alt i verden.. jeg er så lei av å være syk og nå er det jul og greier. Forresten, eksamen i dag gikk helt greit :-) hihi. Sier ikke mer om det.. for det er ikke noe å si om det, annet enn at læreren min sa jeg var flink. Ha ha. Nå reiser jeg på mesna til bestemoren til Miriam også skal vi kjøpe snowboard i morgen :-) Et random bilde av de søte jentene min på Budor, når vi hadde skidag i fjor :-) Blogges
- Emmalk


4 Kommentarer


Når en pepperkake baker, baker pepper baker kaker

I dag kjente jeg et lite snev av julestemningen :-) Den kom så vidt når jeg kjente den herlige smaken av pepperkake deig, som smeltet inne i munnen min ! Nammm.. Øving i dag har også gått greit, igunn :-) Jeg skal øve litt mer imorgen tidlig, for jeg skal ikke inn før 13.00. Etter det skal jeg gjøre ferdig mesteparten av julegavene, håper jeg :) hehe.
Jeg gleder meg sååå sinnsykt til jul nå! det blir så bra! 2. juledag skal jeg , Nora, Bergliott og Pernille ta bussen opp til trysil, hvor mamma og Eskil henter oss, også kjører vi videre til Engerdalen, hvor vi skal være på hytta til 5. eller 6. Juledag eller noe:-) Jo, også en ting... Jeg klarer meg rett og slett ikke uten håndball, så jeg tror jeg kanskje skal begynne på Veldre! Storhamar blir litt for mye satsing på meg, forid jeg har de plagene jeg har, så da passer det bra med Veldre :-) Itillegg til det, så skal muligens Nadia begynne ogsåå ! Ha haa .. så gøy !! Jeg skal hjelpe henne litt før vi begynner, med å forstå regler og det grunnleggende, så starter vi på etter jul.
Ønsk meg lykke til i morgen, så krysser jeg fingrene for at dette går bra :)Blogges
- Emmalk

0 Kommentarer


Jul jul kom til meg, eksamen eksamen gå din vei !

Haiåhåå ! 
Nå sitter jeg på kafè gravdal og drikker kaffe :-) Etter en chill dag på skolen, så er det kos og dra ned til byen. Fantastisk er det , og tenke på at jeg skal jobbe her til sommeren :-) Sjefen her er nemmelig venninnen til miriam , så jeg får jobb her:) Og jeg som alltid har hatt lyst til å jobbe på kafè. Jeg har forresten funnet ut hva jeg skal gå etter katta: -) Jeg skal gå Norges kreative fagskole i Trondheim :-) Og da skal jeg gå intriør. Kjempe deilig, for jeg kjenner virkelig på meg at det er dette jeg vil.

Nå er det snart jul, jeg tenkte jeg skulle legge ut en liten ønskeliste over noe jeg ønsker meg  :-) Det er litt vanskelig egentlig, for jeg har liksom alt, så jeg ønsker meg sånn kjedelige ting. Eller klær da ! hadde ikke gjort meg noenting og byttet ut skapet mitt med litt nytt !!. I morgen blir det øvedag til muntelig eksamen på fredag! jeg kom opp i Engelsk. Alle sier at det chill, men skjønner ikke det! jeg synes engelsk er drit vanskelig.. Er det no galt med meg eller ? Jeg gruer meg massee!. Etter jeg har øvd , skal vi bake pepperkaker og noen andre kakeslag, kanskje julestemningen kommer ?. Et randombilde ! Fordi han er så kjekk 

Blogges
- Emmalk


1 Kommentarer


Julebord

Hallo ! 
Det var vært lite blogging på meg i det siste gitt, men det skyldes personelig grunner. Det har vært litt mye i det siste og jeg har hatt tankene mine andre steden enn på bloggingen. Det er ikke alltid like lett og ordne opp i ting som det kanskje har vært med andre ting. Men sånn er det.

I går hadde jeg julebord ! det var topp:-) Vi storkoste oss, og det ble vellykket! Alle hadde med seg litt mat hver, også hadde vi riskrem til dessert , hvor Mina fikk mandelen og vant en stor sjokolade nisse. Før julebordet farget jeg håret mitt mørkt ! hih :-) Når julebordet var ferdig ble jeg med til nadiami, og sov over der. I dag tidlig så vi sex and the city , jeg elsker virkelig den filmen ! det er så koselig, også er det ordentlig jentete ! Shopping, gutter og skravling. he he. 
Søndagsåpent på Maxi er topp, jeg var der en tur i stad og handlet litt julegaver, også kjøpte jeg meg en ny lue ! yeaah ! 
Nå skal jeg fikse til rakfisk og se hjemme alene, gleder meg ! :-) 

Jeg legger ut bilder fra julebordet litt senere, i dette innlegget. 
Blogges
- Emmalk


0 Kommentarer


Pepperkakehuus

Nå har jeg laget årets pepperkakehus:) Etter å ha sett på en litt halvveis håndball kamp... De siste minuttene var ganske så bra :). I dag er det søndag , 2. søndagen i advent :) Og vi har en tradisjon hvor vi ser en julefilm hver søndag, hvor vi koser oss med gløgg, pepperkaker, julebrus og sylte. I dag skal vi se julenissen.. Det blir kos :-) Vi har hatt denne tradisjonen i 5 eller 6 år tror jeg, og sånne tradisjoner fra man var liten er vanskelig å bryte opp. Når jeg er inne på det at ting ikke kan bli forandret fra man er lite, hehe.. Jeg var hos farmor for en liten stund siden, hvor hun hadde begynt å male taket i spisestua, og hadde tenkt til å male veggene også.. men det går jo ikke ann !! Jeg sa til henne '' Men bammam (som jeg kaller farmor) hva er det du gjøøøør?! du kan ikke male her !! '' Også svarte hun '' men hvorfor ikke det da ? '' også sa jeg '' du kan ikke forandre det her, da blir det ikke sånn det var når jeg var liten !!''. Når jeg kom tilbake to uker senere hadde hun satt på plass mødblene, UTEN å ha malt veggene, jeg spurte hvorfor hun ikke hadde gjort det og da sa hun ''Jeg hadde ikke hjerte til det da !! Fikk så vondt av deg vennen min !''. Tnhaaha :) Jeg synes bammam er litt søt jeg :-) hihi

Og en ting til, NÅ SYNES JEG JULESTEMNINGEN KAN KOMME SNART !!!!litt dårlig bilde men : ).

Blogges
- Emmalk


2 Kommentarer


Ti ting jeg skal gjøre før jeg dør

I dag var første dagen på brette. Godt og få det på beina igjen og bare fly oppå den herlige puddersnøen som var i bakken i dag. Det var et helt herlig føre :-) Bortsett fra at det blåste , og snødde litt. Men det gjorde meg igjenting egentlig. 

Jeg tenkte jeg kunne skrive ti ting jeg skal gjøre før jeg dør :-) 

1. Jeg skal reise jordarundt, med kjæresten min. Jeg har sykt lyst til det ! Kunne oppleve hele jorden sånn den er, nye steder og annen kultur. Og jeg vil oppleve det sammen med mannen jeg gifter meg med. 
jorda220


2. Jeg skal til Maldivene på bryllupsreise ! Det er noe jeg alltid har hadd lyst til. Og jeg SKAL det, uansett hva det vil koste. Jeg kan godt leve uten mat i en uke hvis jeg får dra dit. 
maldivene3. Jeg skal bo i et annet land. Vil bo i et annet land som har en litt annen kultur som norge :-) Og et land som er varmt !!


4. Jeg skal ta ubåt ned til titanic båten! En drøm, som en dag skal bli sann. Det er bare å være positivt innstilt, så går alt! 
titanic6


5. Hai safari. Jeg har en stoooor skrekk for haier, men alikevel digger jeg dem. Vet ikke hvorfor.. Tror det kanskje er fordi vi ikke vet noen ting om det store havet, og i det store havet lever det et så stoort vesen som er så farlige. Så en gang skal se gå imot min frykt og se en hvithai rett vedsiden av meg
hvithai


6. Bli fadder til minst ett fattigbarn i afrike. Det skal jeg !!!! Og jeg skal besøke det. Jeg har utrolig lyst til hjelpe til med det jeg kan, til folk som ikke har det like bra som meg. Jeg synes ikke det rettferdig at mennesker skal leve så forskellig. Små barn som sulter ihjel fordi dem ikke har mat. 
arbeteex


7. Oppleve store deler av U.S.A. Kunne reise rundt i U.S. A , se kjente steder og steder man han sett på film. 
turerusa8. Utvikle healing evner , og evnen til å snakk med de avdøde. Jeg er overtroisk og tror på sånne ting. Eller egentlig, det er jo bevist at det faktisk ikke er så overtroisk .. :-)
healing


9. Stå på snowboard i de feteste bakkene som finnes. Jeg skal bli drit god, en dag !! 
jpg5nyheter520072


10. Til slutt, få penger til alle disse tingene jeg vil : D

Det er skrevet i tilfeldig rekkefølge, det ikke noe jeg vil gjøre mer enn noe annet :-)

Blogges
- Emmalk


2 Kommentarer


Stjeling

Så koselig ! På skolen i dag ble parfymen min stjålet. Jeg er den 6. jenta i klassen som har blitt stjålet fra parfyme, så det må jo være noen i klassen? jeg skal ikke beskylde noen, kan være fra andre klasser også. Menmen.. 
jeg forstår bare ikke hvordan noen kan ha samvittighet til det. De fleste kjøper jo parfyme for feriepenger når dem skal ut å reise til et sted, kanskje fått den av en i familie som har vært og reist. Kanskje noen har fått den i gave av kjæresten sin eller bursdagsgave eller julegave. Jeg hadde aldri i verden hatt samvittighet til å gjøre noe sånt. Er jo ikke bare stjeling av parfyme , men stjeling generelt er jo så utrolig dårlig gjort. Mest skuffet er jeg, fordi det er noen i klassen som mest sansynelig har gjort det!!. Det er også så ubehagelig å tenkte på at noen andre har rotet i dine saker, og har noe som er ditt, og som også på en måte er ganske personlig. Lukten din er jo kanskje så personlig. Hvis jeg noen gang hadde stjålet noe, hadde jeg ikke klart å brukt/ha det.. når jeg vet at det ikke er mitt, men noen andre sitt.  SÅ TIL DEG SOM HAR STJÅLET DEN, HÅPER DU HAR EKSTRA DÅRLIG SAMVITTIGHET NÅR DU BRUKER MIN PARFYME !! :)

34990031248288535887n500

Faktisk den beste parfymen jeg har hatt !

Blogges
- Emmalk


3 Kommentarer


Billboard

Her skal det egentlig jobbes med solenergi .. det gjør jo også igrunn det, har skrevet over ti ark i word nå .. så da går det  greit å ta noe minutter til dere søte blogglesere :-). Ettersom vi får den friheten til å sitte på de beste datane her på skolen, så blir det ikke bare jobbing til prosjekt, men også facebook , musikk , blogg og lignede! Somregel blir det en heftig diskusjon oss imellom på facebook, når en av oss tagger hverandre. En begynner å kommentere og resten henger seg på. Men hva gjør vel det ? Det er 1. Desember og snart jul. To av tentamene er ferdiggjort, så da kan det ikke gjøre så mye.

1. Desember ja, må si tiden går fort !! Synes ikke det er lenge siden vi begynte i 10. og jeg tenkte at jeg gledet meg til jul, men det var så lenge til. Nå er vi der !! :-) I dag skal jeg se første edisode av Jul i svingen og en episode av jesus og josefine. Gleder meg :).

Et lite tips.. hvis dere skal finne musikk, NY musikk så gå inn på billboard.com , når dere kommer inn der trykker dere på charts, og da vil det komme opp forskellige kategorier, da velger dere hva dere vil ha, så er det de nyeste sangene i USA :)

billboardlogo
Blogges
- Emmalk0 Kommentarer


hits